petek, 25. januar 2013

GELISH



Permanentno lakiranje Gelish je revolucionarna novost, je obstojnejše in primerno za vse tiste, ki so rade urejene in nimajo dovolj časa, da bi pogosto skrbele za urejanje svojih nohtov. Vsebuje keratin, ki nohte učvrsti, neguje in spodbuja rast. Gelish sistem je tanek premaz barvnega gelnega laka, ki na nohtih deluje povsem naravno.

Pri nanašanju, ki je zelo podobno običajnemu lakiranju, je treba upoštevati postopek, ki ga narekuje proizvajalec. Gelni laki se sušijo pod UV- ali LED-lučko, odstranijo pa preprosto z Gelish soak off removerjem v 10-ih minutah. Odstranjevalec, ki gelni lak raztopi, vsebuje hranilne dodatke, ti pa preprečujejo izsušitev in obenem nohte negujejo.
V naši spletni trgovini vam ponujamo že več kot 140 barvnih odtenkov.

 
GELISH HARD GEL 
Gelish Hard gel je novost v gelni LED tehnologiji. Reaveal eleganca, ki omogoča tanek in naraven videz nohtov. Gostejša formula viskoznih gelov omogoča preprosto oblikovanje nohtov in popolno kontrolo med delom. Gelish Hard Gel je samouravnalni gel in omogoča popolno prilagodljivost ne glede na obliko nohtov in strankine želje. Gelish Hard gel je preprost za uporabo in se suši 5, 20 ali 30 sekund v LED-lučki. Vsestranski gel namenjen za podaljševanje ekstremnih dolžin nohtov, kot gel preliv naravnih nohtov, ali nohtov na nogi. Gelish Hard-Gel sistem ZAČETNI KOMPLET vsebuje:
 
gelish hg starter kit
  • 1 LED Dry Armor/ zaključni sijaj
  • 1 LED French White/ bel gel v steklenički s čopičem
  • 1 LED Clear Gel, 15 ml
  • 1 LED Clear Builder Gel, 15 ml
  • 1 LED Dark Pink Builder Gel, 15 ml
Nova tehnologija LED gelov, ki se sušijo samo v LED lučki, Gelish LED 18 G, Gelish LED 6G.
 
 
 
VitaGel STRENGTH utrjevalec za ohranjanje zdravega naravnega nohta. STRENGTH utrjevalec lahko uporabljate skupaj z Gelish gelnimi laki, ali z laki za nohte, ki ustvarijo dodatno zaščitno plast na naravnem nohtu ali pa kot samostojni utrjevalec naravnih nohtov.
 
.Hand   Nail Harmony Gelish Vitagel Strenght                                              0
 VitaGel ™ STRENGTH utrjevalec vsebuje naslednje vitamine:
" Vitamin A: pomemben pri vzdrževanju in ohranjanju zdravih nohtov in obnavljanju poškodovanih,
" Vitamin B5: vlaži, pomirja, zdravi in obnavlja,
" Vitamin E: močan antioksidant, ki ustvarja prožnost in s tem prepreči lomljenje.
VitaGel STRENGTH utrjevalec ne vsebuje formaldehida, toluena in DBP.
Posuši se pod LED- ali UV-svetlobo.
VitaGel spodbuja rast naravnega, zdravega, močnega nohta za dolgo obstojnost permanentnih manikir.
 
VitaGel RECOVERY regenerator poskrbi za tanke, krhke, šibke in poškodovane nohte. Formula vsebuje vse lastnosti STRENGTH utrjevalca, a v večji koncentraciji, ki poskrbi za še dodatno obstojnost in moč naravnih nohtov. RECOVERY regenerator utrjuje in krepi naraven noht, preprečuje lomljivost in povečuje fleksibilnost. Najbolje se obnese kot osnovni premaz oziroma podlaga na naraven noht. RECOVERY regenerator lahko uporabljate skupaj z Gelish gelnimi laki ali z laki za nohte, ki ustvarijo dodatno zaščitno plast na naravnem nohtu.
 
 
Hand   Nail Harmony Gelish Vitagel Recovery0

VitaGel RECOVERY regenerator vsebuje naslednje vitamine:
" Vitamin A: pomemben pri vzdrževanju in ohranjanju zdravih nohtov in obnavlja poškodovane,
" Vitamin B5: vlaži, pomirja, zdravi in obnavlja,
" Vitamin E: močan antioksidant, ki ustvarja prožnost in s tem prepreči lomljenje.
VitaGel RECOVERY regenerator ne vsebuje formaldehida, toluena in DBP.
 
 
 
House-Of-Gelish-Banner








 
HOUSE OF GELISH - popolna kolekcija jesenskih odtenkov - od chic bež do prefinjene sive. Paleta barv ponuja unikatno barvno lestvico, ki odlično dopolnjuje vsak ženski modni stil in garderobo. Kolekcija HOUSE OF GELISH za dolgo obstojno permanentno lakiranje in bleščeče sijočo manikiro, ki ostaja popolna od dneva nanosa tudi do enega meseca.

Ni komentarjev:

Objavite komentar