sreda, 23. januar 2013

NAIL DESIGN 2013


Jubilejno 10. Mednarodno tekmovanje oblikovanja nohtov

NAIL DESIGN 2013

 
Z veseljem vam sporočamo, da tudi letos pripravljamo tekmovanje oblikovanja nohtov Nail Design 2013, ki bo 11. in 12. maja 2013 v okviru sejma Kozmetika na sejmišču v Celju.

Udeležba na tekmovanju ima kar nekaj prednosti: dodatne izkušnje, primerjava med vašim delom in delom drugih tekmovalk, kako se izzivov lotevajo druge mojstrice oblikovanja nohtov, takojšnja povratna informacija o vašem delu in ustvarjanju tudi v mednarodnem merilu, odskočna deska za tekmovanja v tujini – vse to pa lahko pripomore k potrditvi, da delate dobro, razvoju vašega posla in krepitvi vaše samozavesti. S sodelovanjem na tekmovanju pridobite certifikat, s katerim se lahko pohvalite pred strankami. Če se uvrstite na prva tri mesta, pa vas čakajo bogate praktične nagrade.

Letošnje tekmovanje smo nekoliko približali tekmovanjem v tujini. Zato smo pripravili novost – tri tekmovalne nivoje. V prvem nivoju se bodo pomerili dijaki in študenti, v drugem odrasli, ki še niso tekmovali ali so že tekmovali, a se niso uvrstili na prva tri mesta, tretji nivo pa je namenjen odraslim, ki so že tekmovali in so dosegli 1., 2. ali 3. mesto.

Kategorije ostajajo iste, in sicer: manikira, permanentno lakiranje, Nail Design, Stiletto Nail Art, skupinsko tekmovanje Total Look in Nail Art – Boxed mixed media.

 
Tema letošnjega tekmovanja so CVETNE VILE.

 

Rok za prijavo na tekmovanje je 30. 4. 2013. Za zgodnje prijave do 30. 3. 2013 vam priznamo 20 % popust na kotizacije.

Izpolnjeno prijavnico pošljite na naslov: Akademija Studio Lepota, Pirnikova 8, Slovenska Bistrica ali po faksu: 02 8430069 ali po elektronski pošti na naslov prodaja@lepota.info.

Podrobnejše informacije o tekmovanju in vsa pravila najdete na spletni strani www.lepota.info, kjer boste našli tudi bogato ponudbo tečajev, usposabljanj in delavnic, ki jih organiziramo v Akademiji Studio Lepota.

Zaradi izredno velikega zanimanja bomo tudi letos pred tekmovanjem Nail Design 2013 organizirali Tekmovalni tečaj, na katerega smo povabili mednarodno priznano in zelo cenjeno edukatorko Krasimiro Petrovo Krumovo, ki je dosegla najvišji naziv v oblikovanju nohtov doctorate professor of Science in Design – Hand & Nail Harmony PhD.

Tečaj bo 11. 4. 2013 v Akademiji Studio Lepota v Slovenski Bistrici. Namenjen je vsem, ki se ukvarjate z oblikovanjem in podaljševanjem nohtov, še posebej tistim, ki se želite udeležiti tekmovanja Nail Design 2013. Na tekmovanjih je namreč treba biti izredno pozoren na podrobnosti, ki jih ocenjujejo sodniki, zato jih je treba dobro poznati in obvladati. Na enodnevnem intenzivnem tečaju lahko izpopolnite tehniko nanašanja gela, podaljševanja, piljenja, oblikovanja … nohtov tudi za hitrejše delo v salonu in v večje zadovoljstvo vaših strank.

 
Vabimo vas tudi k nakupu v naši obnovljeni spletni trgovini www.lepota.info.



 

1 komentar: